Starostlivosť o tvár



Spevňujúca masáž
obrázokMaska a ukľudňujúca masáž je paranciou oživenia pokožky, výsledkom je zdravý, vyrovnaný a rozžiarený vzhľad tváre
 
Kyslíková kúra
obrázokVďaka pôsobeniu vysokofrekvenčného prúdu sa bunky nabijú energiou a kyslíkom. Popritom sa dezinfikuje pleť a vynikajúco sa podporí hojenie drobných rán.
 
Hydradermie Lift rejuvenizácia tváre
obrázok
Inovačné ošetrenie na vyhladenie a omladenie pokožky

Výsledkom pribúdajúcich rokov, stresu a únavy sú nevýrazné "tvrdé" črty tváre, napätie, zhoršené vylučovanie toxínov a prvé znaky starnutia pleti.

Riešením týchto problémov je ošetrenie Hydradermie Lift. Počas spevňujúcich ošetrení do tohto času sa posilňovala len vonkajšia vrstva pokožky, obnovila sa jej štruktúra. Kým revolučné omladzujúce ošetrenie Hydradermie Lift stimuluje svaly tváre, tým sa črty tváre zjemnia a vyhladia, pokožka bude pevnejšia.

Liftingové ošetrenie pre vyhladenie a zníženie napätia

 

 
Pre mladistvý vzhľad pokožky
obrázokPo približne hodinovom ošetrení sa stratili znaky únavy z Vašej pokožky, obnovila sa stratená krása  a sviežosť pleti. Kozmetička pripraví masku s výťažkom z pomarančov a s vitamínom c, ktorá naplní Vašu pleť novou energiou, pod maskou sa vyhladia črty tváre a pohľadom do zrkadla budete určite spokojná. Ošetrenie Liftosome sa odporúča dvakrát zopakovať, alebo aplikovať ako kombinácia ošetrení Hydradermie alebo Beauté Neuve.